Mag ik mij even voorstellen!

Anita

Mijn naam is Anita...

Mijn naam is Anita van Beveren en ik ben geboren in het Zeeuwse plaatsje Brouwershaven in 1961. Na mijn opleiding dierenverzorging in Barneveld ben ik eerst gaan werken met paarden.

 

Na enkele jaren heb ik mijn diploma gehaald voor Pension/Asielhouder en heb ik een tijdje gewerkt in het dierenasiel in Bergen op Zoom.

Ik heb daar zoveel ervaring opgedaan, dat ik na 2 jaar beheerster van het Dierenasiel in Utrecht ben geworden. Ik heb daar veel meegemaakt, zowel leuke als minder leuke dingen.

 

Na 12 jaar ben ik de opleiding Hondentrimster gaan doen om zo mijn eigen trimsalon te kunnen starten. Sinds 1999 ben ik als Hondentrimster actief in Woerden.

De Trimsalon

trimsalon

Apitha...

De naam van mijn salon komt van het samenvoegen van 2 namen van de honden die ik toen had. Appie & Cheetha. Vandaar.. Apitha!

 

Ik werk zelfstandig, soms met een stagaire die ik begeleid. Uw hond krijgt alle aandacht en de professionele verzorging die uw dier nodig heeft.

Gallery Image

De trimsalon is aangesloten bij de Algemene Belangen Vereniging Hondentoiletteer Bedrijf, de ABHB en dus rijksgediplomeerd.

 

Tevens volg ik regelmatig cursussen en workshops voor het toiletteren van speciale hondenrassen.